FinansWatch

Finansforeningen sætter fokus på tillid

To af finanssektorens topfolk vil give deres bud på, hvordan befolkningens tillid kan genopbygges.

Nykredits Michael Rasmussen (t.v.) og Danske Banks Tonny Thierry Andersen vil debattere, hvordan tilliden til finanssektoren kan genoprettes.

Danske Bank kom i dén grad i vridemaskinen, da banken i slutningen af 2012 lancerede en ny kampagne. Meningen var, at banken ville reparere på et omdømme, der var blevet voldsomt flosset af den globale finanskrise, men effekten blev den stik modsatte.

Tilsvarende forsøgte Nykredit i februar sidste år at fortælle omverden, at realkreditgiganten ville fremtidssikre sig. Det skulle ske ved at tage højde for forventede fremtidige kapitalkrav, og derfor hævede man bidragssatserne for de private boligejere i Totalkredit, og samtidig ville koncernen gå i gang med at forberede en børsnotering. Det skabte en oprørsstorm blandt kunderne, der i høj grad luftede deres utilfredshed på de sociale medier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs