FinansWatch

Så lukker Swipp ned - alle medarbejdere er opsagt

Samtlige medarbejdere er opsagt og Swipp lukker ned fra 1. marts 2017.

Mobilbetalingstjenesten Swipp lukker nu defintitivt ned. 1 marts næste år er det slut, og i dag har alle medarbejdere i selskabet fået en opsigelse.

Det fortæller Martin F. Andersen, Swipps adm. direktør til FinansWatch.

"Det er meget ærgerligt, for det er meget dygtige medarbejdere, men der er ikke andet at gøre end at opsige folk i forbindelse med afviklingen af selskabet," siger Martin F. Andersen.

"Alle er opsagt i dag og vi forsøger at hjælpe folk videre med hjælp til at finde andre jobs. Vi hører, at flere er inviteret til samtaler hos Mobilepay," siger direktøren.

Han er trist over, at det ender med, at Swipp lukker helt.

"Det er en skam, for det har været noget, jeg har troet på og jeg har troet vi kunne finde en god løsning efter somme, da vi indledte det strategiske arbejde for Swipp. Men desværre er vi endt her."

De sidste stumper af Swipp er nu den tekniske platform. Swipp har været baseret på en teknologi, der betyder overførsel af penge fra konto til konto, og den venter Swipp nu bruges videre hos hovedfjenden Mobilepay.

Teknisk er det vores klare overbevisning, at konto-til-konto delen videreføres i Mobilepay. Vi håber at have en afklaring ved udgangen af februar og det er derfor vi melder ud nu."

Alle Swipps erhvervskunder har fået meddelelse om, at de pr. 1. marts 2017 ikke længere kan benytte Swipp-appen. Samtlige privatbrugere af Swipp får også besked fra deres pengeinstitut inden årets udgang om, at Swipp ikke længere kan bruges efter 1. marts 2017.

 

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs