FinansWatch

Ny fintechvirksomhed vil tilbyde leasingplatform til banker

En ny fintechvirksomhed vil tilbyde danske banker en platform til leasingtilbud over for kunderne. Selskabet får tidligere Nordea-chef Thorleif Krarup som bestyrelsesformand.

Endnu en fintechvirksomhed har set dagens lys. Det er Leneo, der vil udvikle en leasingplatform som virksomheden vil tilbyde banker, der ikke selv har leasingaktiviteter. Det skriver dagbladet Børsen.

"F.eks. kan erhvervskunden udover sit banklån have bryg for ti varebiler, og hvorfor leaser man ikke dem via banken? Mange banker vil gerne lease, men ved ikke nok om det. Alt det bagvedliggende tager vi hånd om, men erhvervskunden vil føle, at banken fører samarbejdet," siger Leneos stiter og direktør, Peter Stuhr.

Leneo oplyser ikke, hvor meget kapital selskabet har fået ind til at udvikle den nye lesingplatform, eller hvor lang tid den vil tage at udvikle. Men blandt medinvestorerne er tidligere Nordea-chef Thorleif Krarup, der også er blevet bestyrelsesformand i selskabet.

Han understreger over for Børsen, at bankerne ikke skal være nervøse for, om Leneo har penge nok til at færdigudvikle den nye leasingplatform.

Thorleif Krarup har tidligere investeret i flere andre fintech-virksomheder.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs