FinansWatch

Tidligere direktør i Finansrådet smider penge efter fintech

CrediWires får sig et prominent medlem af bestyrelsen.

Foto: Mik Eskestad

Selvom det ifølge Børsen var samtidigt med ønsket om at finde formlen på den digitale banksektors fremtid, at Jørgen Horwitz sidste år fik en fyreseddel som direktør for Finansrådet, så er den tidligere topchef nu på vej ind i noget af det mest digitale, man kan tænke sig i sektoren.

Avisen skriver, at Jørgen Horwitz netop er indtrådt på formandsposten i fintech-virksomheden CrediWires bestyrelse.

Børsen forklarer, at CrediWire skal leve af at indsamle og sammenligne små og mellemstore selskabers data for derefter at kunne sammenligne, profilere og videreformidle dem til blandt andre banker. Jørgen Horwitz har været medlem af et advisory board for CrediWire siden februar.


”Da jeg gik ind i advisory boardet, havde jeg ikke en specifik forestilling om, hvor det vil bære hen. De tre stiftere af CrediWire, synes jeg, var enormt engageret, og jeg havde stor tiltro til produktet," siger han til Børsen.

Direktør i CrediWire, Nicholas Meilstrup, forklarer Børsen, at 13 ejere, heriblandt Horwitz, har lagt et millionbeløb i virksomheden.

Iværksætter: Det sociale aspekt holder os på arbejdspladsen Finansforbundets fintech-klynge vokser Ny direktør i Foreningen Nykredit er "visionær og ambitiøs" Finansrådet i tænkepause om ny vicedirektør 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs