FinansWatch

Nordea advarer om mere tilsynskritik og nye påbud

Udover at Nordea er hårdt ramt af offentliggørelsen af ”Panama-papirerne”, som stadig efterforskes, så advarer storbanken også om, at der kan være tilsynskritik på vej på flere områder.

Foto: Nordea

Højst usædvanligt har Nordea i sit netop offentliggjorte kvartalsregnskab advaret om, at de nordiske tilsynsmyndigheder kan være på vej med kritik og påbud mod banken på flere forskellige områder.

Så sent som for knapt et år siden fik Nordea så massiv kritik fra det svenske finanstilsyn om håndteringen af reglerne for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering. Det medførte en bøde på 50 mio. svenske kr., og en advarsel om, at Nordeas indsats for at overholde lovgivningen var så ringe, at det havde været seriøst overvejet helt at trække Nordeas svenske banklicens.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs