FinansWatch

Minister: Det bliver dyrere at være boligejer

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) er efter sidste uges møde med Basel-komitéens formand overbevist om, at der kommer øget regulering, som vil gøre det dyrere for de danske boligejere at låne penge.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V)

Alle danske boligejere kan se frem til at de bliver dyrere at låne til boligen. Det er udmeldingen fra erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) efter at han i fredags mødtes med Basel-Komitéens formand, den svenske nationalbankdirektør, Stefan Ingves. Det skriver Berlinske Business.

»Det er min forventning, at der kommer yderligere reguleringskrav også til de danske pengeinstitutter. Vi får først afklaring på, hvor stort det bliver, og i hvilket omfang det kommer til at berøre den danske realkredit, når vi ser de potentielle anbefalinger, som Basel-komitéen kommer med. Men jeg kan ikke sætte tal på det. Det er for tidligt,« siger Troels Lund Poulsen til Berlingske Business.

Ministeren siger til Berlingske Business, at han fortsat vil arbejde for, at regningen til de danske boligejere bliver så lille som muligt. Han understreger, at han er tilfreds med mødet, og han følte, at Basel-formanden lyttede til hans bekymringer.

Minister er optimistisk på danske boligejeres vegne

Minister: Finanstilsynet undersøger Totalkredits bidragsstigninger 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs