FinansWatch

Morgan Stanley skærer kraftigt i handelsafdeling og fyrer 1200

Nedskæringerne kommer til at koste en nedskrivning på 150 mio. dollar.

Den amerikanske storbank Morgan Stanley vil skære heftigt ned på sine investeringsaktiviteter for at forbedre sin indtjening, og derfor vil banken skære 1200 job væk på globalt plan.

Det skriver Bloomberg News.

Nedskæringerne kommer til at koste en nedskrivning på 150 mio. dollar, som bogføres i fjerde kvartal, skriver nyhedsbureauet med henvisning til en talsmand for banken.

Det er særligt handelsafdelingen i banken, der skal beskæres, mens en del af nedskæringerne også rammer bankens infrastruktur- og rådgivningsorganer.

 

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Efter sur start: PFA tror på positive afkast for hele 2018

Trods en negativ start på året forudser PFA Pension fortsat positive afkast på kundernes pensionsdepoter, når 2018 er omme. Der er dog ikke udsigt til lige så store afkast som i de foregående år, siger koncernfinansdirektør Anders Damgaard til FinansWatch.

Talteknik trækker dansk Nordea op: Men kunderne bliver der stadig færre af

Ligesom resten af koncernen er Nordea Danmark ramt på toplinjen i første kvartal, og banken mister fortsat flere kunder, end der kommer til. Det fortæller topchef Frank Vang-Jensen, som samtidig afviser, at der er noget odiøst i den regnskabsmanøvre, der sender over en halv mia. kr. ind i de danske bøger.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere