FinansWatch

Avis: Goldman vil beholde Dong-aktier efter børsnotering

Goldman Sachs er ikke den første investor, som løber ud af døren, når Dong er blevet børsnoteret, lyder det fra den amerikanske finanskæmpe.

Dong er på vej mod en børsnoteringen inden for halvandet år. Goldman Sachs, der sidder på en stor aktiepost, har planer om at blive som aktionær, skriver Børsen.

"Det er sandsynligt, at vi i forbindelse med børsnoteringen vil beholde en aktionærpost i selskabet og fortsat arbejde aktivt for at understøtte selskabet vækst," siger ledende partner i Goldman Sachs Michael Specht Bruun i en mail til Børsen.

Der har ellers været spekuleret i, at Goldman ville sælge næsten totalt ud af aktierne ved børsnoteringen eller kort efter. Investorerne i den Goldman-fond, som har købt Dong-aktierne, er nemlig blevet præsenteret for Dong som en kortsigtet investering, skriver Børsen.

 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs