Medie: Seed Capital poster penge i bankapp

En dansk iværksætter, der tidligere har solgt en betalingsapp, er klar med et nyt produkt, som skal tage penge fra de traditionelle banker. Seed Capital har investeret i virksomheden.

Iværksætteren Ken Villum Klausen, der tidligere har solgt sin app Wallmob, som er et mobilt kassesystem til detailhandlen, er nu klar med et nyt produkt, Lunar Way, som skal tilbyde bankservices udelukkende gennem smartphone eller tablet, skriver TV2.dk.

Seed Capital, der er Danmarks største venturekapitalfond inden for tidlige investeringer, har investeret i projektet, der dog endnu ikke har nogen banklicens. Lunar Way håber dog at være klar til at blive rullet ud ved årsskiftet.

Det vil blandt andet blive muligt for kunderne at møde sin bankrådgiver gennem telefonen, og Ken Villum Klausen mener, at det er noget, som i stigende grad bliver efterspurgt af de helt unge bankkunder.

"Denne her gruppe vil have teknologi-dreven personlig service, hvor de bliver mødt af ligesindede, der er i stand til at forudse deres behov. De begyndte deres arbejdsliv samtidig med finanskrisen og har derfor ingen tillid til de traditionelle banker. De vil allerhelst undgå at skulle gå ind i en fysisk bank-filial eller for den sags skyld tale med en bankrådgiver. De ordner alting fra deres smartphone," siger han til TV2.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs