FinansWatch

Flex Funding lancerer ny platform

Crowdfundingvirksomheden Flex Funding har skabt en ny IT-platform, som giver selskabet mulighed for at fungere på tværs af landegrænser og produkttyper.

Crowdfundingvirksomheden Flex Funding har skiftet sin IT-platform ud. Den nye platform giver selskabet mulighed for at udbyde en vifte af forskellige typer af crowdfunding, skriver det i en pressemeddelelse.

Platformen er klar til at blive brugt på tværs af landegrænser, og samtidig giver den også mulighed for både at udbyde virksomhedslån, lån til private og aktiecrowdfunding. Endelig giver den også mulighed for, at Flex Funding kan åbne platformen for andre aktører, så långiver og -tager kun skal bruge én platform.

"Hidtil har det været trenden, at udbyderne har specialiseret sig inden for ét produkt, eksempelvis forbrugslån, i deres respektive nationale markeder. Dette vil vi gerne ændre på med vores nye platform. Her vil kunderne på sigt få adgang til at investere i et bredt produktudbud fra flere leverandører på én online markedsplads. Desuden adskiller vi os fra de førende aktører i USA og Storbritannien ved, at vi (i øvrigt som den eneste finansielle virksomhed i Danmark) har tilladelse fra Finanstilsynet til at udbyde vores koncept i hele EU og EFTA," siger Henrik Vad, adm. direktør i Flex Funding, i pressemeddelelsen.

Den nye platform kommer desuden til både at indeholder en onlineauktion for nye lån og en onlinemarkedsplads for låneandele.

Mere fra FinansWatch

Experian indgår nyt fintechsamarbejde

Kreditbureauet Experian teamer op med det norske fintech-firma Neonomics om en ny dataløsning, som skal gøre det lettere at kreditvurdere ansøgere individuelt og præcist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs