FinansWatch

Medie: Nets varsler flere opkøb

Nets har vækstambitioner og vil derfor i gang med flere opkøb. Selskaber er samtidig i gang med en strømlining af organisationen.

Foto: BORBERG THOMAS

Nets er i gang med en større transformation, efter de to kapitalfonde Bain Capital og Advent International sammen med ATP købte selskabet. I løbet af de otte måneder har Nets købt tre virksomheder, Paytrail, Dibs og Payzone, og selskabet har planer om flere opkøb, fortæller det til Berlingske Business.

"Jeg forventer, at vi kommer til at købe op for tre-fire mia. kr. i 2015. Vi har brug for at købe mere op i Sverige, mens vi er på plads i både Norge og Danmark. I den udstrækning, der måtte komme muligheder i Finland, vil vi gerne styrke vores tilstedeværelse på det område," siger Bo Nilsson, der er topchef i Nets, til avisen.

Han fortæller, at Nets har op til to år til at komme på plads i Sverige, og herefter ser Nets mod resten af Europa, da han ser en mulighed for at fortsætte sin konsolidering uden for Europa.

Internt er Nets dog også i gang med større ændringer, fortæller Bo Nilsson i et interview i dagens udgave af Dagbladet Børsen. Selskabet er nemlig i gang med at strømline sin forretning, så den fremover bliver bygget op med tre tydelige søjler.

"Vi skal have mere ejerskab internt af vores produkter og være mere tydelige. Vores teams skal organiseres dedikeret mod kunderne," siger Bo Nilsson.

Nets er i dag bygget op i tre områder: Offentlig sektor, pengeinstitutter og forretninger, og inden for hvert område ligger mange forskellige produkter. Fremover vil Nets have en mere fast struktur og en mere snæver definition af sin forretning, og derfor skal det fremover være faste teams, som sidder i de forskellige dele af forretningen.

Mere fra FinansWatch

Valgkampen var smal og hård - nu skal bestyrelsen i P+ have fokus på hele medlemsskaren

Uenighed er en del af et sundt medlemsdemokrati, men når man samles i en bestyrelseslokale er der ikke plads til særinteresser. I stedet skal fokus være på hele medlemsskaren. Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i pensionskassen P+, Kim Duus, der efter en konfliktfyldt valgkamp til fire poster i pensionskassens bestyrelse nu skal have skabt fælles fodslag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs