FinansWatch

Avis: Facebook klar med betalingsløsning

Ifølge Financial Times er det nu et spørgsmål om tid, før man kan sende penge frem og tilbage i Facebooks app.

Facebook træder nu ind i det finansielle marked og introducerer muligheden for, at amerikanske brugere kan overføre penge gennem dets Messenger app. Det skriver Financial Times.

Ved at gøre det muligt at uploade et betalingskort til appen, vil brugere i USA kunne overføre penge gratis til deres venner fra Apple og Android produkter i løbet af de kommende måneder.

Facebook stiller sig med dette træk i direkte konkurrence mod Paypal og potentielt store banker, og det er blot det seneste teknologibrand til at bevæge sig ind i dette felt. Sidste år introducerede Apple servicen Apple Pay, mens Google lancerede Google Wallet.

Efter en uheldig sag for Venmo, svarende til Mobilepay, der har været angrebet af svindlere, der stjal fra brugeres konti, understreger Facebook dets fokus på sikkerhed.

"Vi bruger flere lag af software- og hardwarebeskyttelse, der møder de højeste industristandarder. Disse betalingssystemer er holdt i et sikkert miljø, der er separeret fra andre dele af Facebooks netværk og modtager ekstra overvågning og kontrol. Et hold af anti-svindel specialister overvåger for mistænkelig købsaktivitet, der skal sikre kontiene," skriver Facebook i et blogopslag.

 

/ritzau/FINANS

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs