FinansWatch

Mystik om manglende næstformand i Finanstilsynet

Erhvervs- og vækstministeriet har fortsat ikke udpeget en næstformand for Finanstilsynets bestyrelse, selv om det skulle være sket 1. juli.

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) skulle 1. juli have udpeget syv medlemmer til Finanstilsynets nye bestyrelse, herunder en formand og en næstformand.

Men selv om der i den lov om finansiel virksomhed der blev vedtaget af Folketinget i marts i år udtrykkeligt fremgår, at "Finanstilsynets bestyrelse... udpeges første gang den 1. juli 2014" så er der mere end to måneder senere fortsat kun udpeget seks bestyrelsesmedlemmer og ingen næstformand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs