FinansWatch

Avis: Nets vil Iphone-sikre Dankortet

Nets vil forsvare Dankortets position i detailhandlen, der kan blive presset af en eventuel ny betalingsfunktion i Iphone 6. Det skal blandt andet ske ved at indføre kontaktløse Dankort.

Foto: BORBERG THOMAS

Betalingsformidleren Nets er parat til at forsvare Dankortets position, der kan blive presset ved lanceringen af Apples Iphone 6 den 9. september. Vedholdende rygter vil nemlig vide, at den nye smartphone vil indeholde en betalingsfunktion. Det skriver Berlingske Business.

»Vi følger det her meget nøje. Allerede 9. september kommer der yderligere information omkring det. Når Apple gør noget, skal man tage det seriøst, ingen tvivl. Vi skal være dér, hvor danskerne er rent teknologisk, så denne udvikling følger vi meget opmærksomt, som vi også følger andre teknologier i markedet,« siger Bo Nilsson, adm. direktør i Nets, til Berlingske Business.

Blandt tiltagene er en aftale med Dansk Erhverv om, at det skal være muligt at betale med et kontaktløst Dankort fra juli 2015, lige som Nets arbejder på at udvikle en digital tegnebog til bankerne, der kan muliggøre betaling via kundens mobiltelefon.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs