FinansWatch

Globalt børstilsyn advarer mod risiko for hackerangreb

Formanden for den internationale organisation for børstilsyn advarer om, at det næste store finansielle chok meget vel kan blive udløst af hackerangreb.

Den internationale organisation for børstilsyn, Iosco, er alvorligt bekymret for risikoen for hackerangreb mod de finansielle markeder og advarer om, at såvel tilsynsmyndigheder som finansielle virksomheder er nødt til at være bedre sikret mod hackerangreb. Det skriver Financial Times.

Madrid-baserede Iosco, der tæller Finanstilsynet blandt sine 124 medlemmer, arbejder på at udvikle en "værktøjskasse", der allerede fra næste år vil kunne bruges af myndighederne til at vurdere, hvorvidt finansielle virksomheders beskyttelse mod hackerangreb er tilstrækkeligt robust, og hvorvidt de styrer deres risici godt nok.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs