FinansWatch

Bitcoinbørs i Blokhus i fremgang

En iværksætter har fået international opmærksomhed, efter han etablerede en handelsplads for kryptovalutaer som Bitcoin i Blokhus.

Ronny Boesing har fået omtale hos både Reuters og Bloomberg og medier i blandt andet Kina, Spanien, Indien og USA, efter han 26. maj etablerede en handelsplads for nye digitale valutaer som Bitcoin og NXT. Det skriver dagbladet Politiken.

Den daglige omsætning er i øjeblikket ca. 25.000 kr., men Ronny Boesing håber at det tal er tyvedoblet inden årets udgang. Han har dog haft problemer med at åbne en bankkonto for sin nye børs, CCEDK, selv om han ikke havde brug for et lån.

"Nogle af bankerne har spildt min tid ved at sige, at det ville de gerne tale om (at etablere en konto, red.). Jeg har prøvet at vente en måned på en e-mail efter at have fået en indikation af, at der ville blive givet grønt lys, og da jeg endelig fik den, så var det nej. Det er nok den største fornemmelse af nederlag. Men så er det bare op på hesten igen. Jeg er glad for, at jeg er god til at tænke positivt, alternativt og konstruktivt," siger Ronny Boesing til Politiken.

Han valgte i sidste ende at falde tilbage på sin konto i Sparekassen Vendsyssel, hvilket dog giver længere afviklingstider for kunderne.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere