FinansWatch

Nyt erhvervsmedie på trapperne

JP/Politikens Hus lancerer til oktober nyhedssitet Finans. I modsætning til FinansWatch er Finans dog et bredt erhvervsmedie, der henvender sig til en bred læserskare - også uden for finanssektoren.

Til oktober lancerer JP/Politikens hus et nyt erhvervsmedie, med det velklingende navn Finans.

I modsætning til nærværende medie bliver Finans et bredt funderet erhvervsmedie med nyheder om både det danske og internationale erhvervsliv.

”Vi ved, at erhvervslivets beslutningstagere er en kræsen målgruppe. Deres forventninger kan kun indfries af et erhvervsmedie, der kombinerer sprudlende formidling med unik indsigt og er tilgængeligt når som helst og hvor som helt som, brugeren ønsker det. Finans er svaret på den udvikling," siger Steen Rosenbak, chefredaktør på Jyllands-Postens Erhverv & Økonomi, til MediaWatch.

Mens Finans altså kommer til at skrive om alt fra SAS til Microsoft, vil FinansWatch også i fremtiden være et selvstændigt medie med skarpt fokus på den klassiske finanssektor - bank, pension, forsikring og kapitalforvaltning etc. -  og med artikler direkte rettet mod ansatte og andre interessenter i finanssektoren.

FinansWatch offentliggør i dag relevant finansstof fra Jyllands-Postens erhvervssektion E&Ø, og udvalgte artikler fra det nye Finans vil også blive publiceret på nærværende site til glæde for FinansWatchs abonnenter.

Læs mere om Finans her: http://mediawatch.dk/secure/Medienyt/Web/article6923295.ecev

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs