FinansWatch

Medie: Fede fingre sender norsk storbank i rødt

DNB startede dagen med et kursfald på over 7 pct., og det skyldtes formentlig, at en handler har ramt de forkerte knapper, skriver Dagens Næringsliv.

32 sekunder efter Oslo Børs åbnede fredag morgen, var storbanken DNB faldet med 7,2 pct. Hvis det skulle afspejle bankens værdi, ville den være blevet 12 mia. norske kroner, eller knap 10,7 mia. danske kroner, mindre værd i løbet af natten, skriver det norske erhvervsmedie Dagens Næringsliv.

”Der var en bestemt aktør, som havde en stor salgsordre inde. Desuden var der usædvanligt dårlig likviditet i aktien fra morgenstunden lige efter åbningen. Udviklingen blev reddet af vores systemer, for ellers kunne DNB være faldet endnu mere,” siger Per Eikrem, der er kommunikationsdirektør ved Oslo Børs.

Det var Morgan Stanley, der stod bag morgenens kursfald. Det varede dog ikke ved længe, da aktien hurtigt rettede sig op igen. Den ligger nu 1,2 pct. lavere end sin lukkekurs i går.

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs