FinansWatch

Internationalt: Barclays forsvarer sin dark pool

Barclays argumenterer for, at en retssag mod banken på grund af dens dark pool skal afvises, og hackere forlanger løsepenge for at få de data, de har stjålet hos ECB. Her er det internationale overblik.

Barclays forsvarer sin dark pool

Barclays er blevet sagsøgt af New York for at have snydt sine kunder i sine dark pool, der er en mørkelagt handelsplatform. Men ifølge Barclays selv er argumenterne for at sagsøge banken fyldt med faktuelle fejl og fakta, der er taget ud af kontekst, og derfor vil banken gerne have retssagen afvist, skriver The Guardian.

 

Hackere kræver løsepenge af ECB

En gruppe af hackere har angrebet den Europæiske Centralbank, og de har fået en række personlige data på medarbejdere ud af det. Ingen havde opdaget angrebet, før hackerne sendte en mail, hvor de krævede penge for at slette de data, de fik ud af angrebet, skriver The Independent.

 

Visa sænker forventningerne

Kortudbyderen Visa har sænket sine forventninger til sin omsætning for hele 2014, da væksten i transaktioner mellem lande faldt, og dollaren blev styrket, skriver Reuters. Nu venter selskabet en omsætningsvækst på 9-10 procent i forhold til 2013, mens den tidligere forventning var en vækst på 10-11 procent.

 

Lloyds kan få stor bøde for Libor-manipulation

Lloyds Banking Group kan blive den storbank, som bliver straffet for at have manipuleret med Liborrenten. Banken står ifølge The Guardian til at få en bøde på mellem 200 og 300 mio. pund to år efter, at skandalen om manipulation med Liborrenten først blev opdaget.

 

Nye revisionsregler er strammere for banker

En ændring i de internationale revisionsregler betyder, at banker fremover skal bogføre et tab på udlån tidligere i stedet for at vente på, at kunden rent faktisk går konkurs. Det viser de nye revisionsstandarder, som International Accounting Standards Board netop har offentliggjort, skriver BBC News.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs