FinansWatch

Citigroup på vej mod stort forlig om realkreditobligationer

Citigroup, der er USAs tredjestørste bank, skal være på vej til at offentliggøre indgåelsen et forlig med de amerikanske myndigheder på 7 mia. dollar i forbindelse med bankens salg af realkreditopbligationer (mortgage backed securities, red.) op til finanskrisen. Det skriver Bloomberg News.

Aftalen skulle være underskrevet i weekenden og ventes offentliggjort i denne uge.

Der skal betales 4 mia. dollar til justitsministeriet, cirka 200 mio. dollar til Federal Insurance Corp, omkring 300 mio. dollar til advokater og 2,54 mia. dollar til kompensation hos kunder, oplyser en anonym kilde til nyhedsbureauet.

JP Morgan indgik sidste år en aftale om at betale 13 mia. dollar i et tilsvarende sag.

Regeringen søger at få 17 mia. dollar fra Bank of America.

/ritzau/FINANS

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs