FinansWatch

Stærk start for finansieringsselskabers indlån

Santander og Ikano Bank melder om overvældende stor efterspørgsel på deres indlånsprodukter, skriver Berlingske Business. 

Finansieringsselskaberne er kommet flyvende fra start med deres indlånsprodukter - i hvert fald hvis man spørger dem selv. To af de største spillere på markedet, Ikano Bank og Santander, melder begge, at indlånene er startet langt bedre end ventet. Det skriver Berlingske Business. 

"Vi har fået 500-600 nye indlånskunder siden 2. april. Vi forventede at nå en opsparing på 200 millioner kroner på de første 12 måneder, men nu er vi allerede godt på vej mod 150 millioner efter tre," siger Mette Scheel, kommunikationschef i Ikano Bank, til Berlingske Business og tilføjer, at det er gode renter, der har gjort udslaget.

Hos konkurrenten Santander melder direktør Bo Jakobsen ligeledes om stor efterspørgsel. Ifølge ham har to nye indlånsprodukter, lanceret forrige tirsdag, allerede tiltrukket seks gange flere kunder, end man gjorde hele måneden forinden.

Ved indlån med et års binding tilbyder Santander en rente på 1,25 pct. mens den hos Ikano Bank ligger på 1,40 pct. For to år ligger de to på hhv. 1,75 pct. og 1,65 pct.

 Santander køber konkurrents nordiske aktiviteter

Avis: Santander går all-in i indlånskrig i Danmark

Konkurrenter forholder sig passivt til Ikano Banks indlånsoffensiv

Overblik: Her er de danske forbrugsudlånere 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs