FinansWatch

Topchef i Danske Commodities stopper

Uenighed om den fremtidige strategi for energihandleren betyder, at Torben Nordal Clausen forlader posten som topchef.

Torben Nordal Clausen træder tilbage fra posten som CEO i Danske Commodities.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Som følge af forskellige syn på, hvordan vi skal fortsætte med at udvikle Danske Commodities, har Torben Nordal Clausen valgt at opsige sin stilling som CEO i virksomheden," lyder det i meddelelsen.

Torben Nordal Clausen været chef den vækstende energihandler i de sidste fire år, men i den næste tid bliver det stifter og bestyrelsesformand Henrik Lind, som indtager rollen som CEO.

Det oplyses, at Torben Nordal Clausen står til rådighed for Danske Commodities i den kommende periode og er med til at sikre en grundig overlevering til den nye ledelse.

”Torben Nordal Clausen har spillet en central rolle i de sidste fire år, og har været med til at udvikle virksomheden til vores nuværende position. Vi har haft et forrygende samarbejde og Torben Nordal Clausen har bidraget med stor passion og visionær ledelse gennem tiden,” udtaler Henrik Lind.

”Vi fortsætter kursen i vores nyligt lancerede strategi, More Passion for Energy, og den retning, der er sat. Energimarkedet er i en markant udvikling, og vi vil fortsætte med at skabe værdi i form af fleksible og innovative løsninger til vores kunder og modparter,” slutter Henrik Lind.

Selskabet har ellers leveret en stribe flotte regnskaber, og alene sidste år blev det således til et nettoresultat på 243 mio. kr., hvilket er 12 pct. bedre end i 2012.

 

Artiklen er leveret af EnergiWatch - et søstersite til FinansWatch.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs