FinansWatch

Nordic Trustee udnævner administrerende direktør

Nordic Trustee A/S udnævner Jacob Arenander til administrerende direktør.

Nordic Trustee A/S har i dag udnævnt 42-årige Jacob Arenander til administrerende direktør. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Nordic Trustee blev etableret i marts måned og er et selskab, der varetager rollen som repræsentant for obligationsejerne. De ønsker at tage aktiv del i udviklingen af det danske marked for erhvervobligationer.

Jacob Arenander har siden 2005 været ansat i VP SECURITIES, der er en af stifterne bag selskabet.

"Jeg er glad for, at Jacob Arenander har sagt ja til at fortsætte sit arbejde i Nordic Trustee A/S - nu som administrerende direktør. Jacob har en bred viden om kapitalmarkedsforhold og er den rette til at stå i spidsen for det team, der skal opbygge Nordic Trustee's danske aktiviteter og bidrage til at skabe et mere velfungerende danske marked for erhvervobligationer - blandt andet ved at standardisere processer og prospekter," udtaler bestyrelsesformand, Birger Schmidt.

Jacob Arenander selv tilføjer:

"Vi har siden etableringen af Nordic Trustee A/S i marts haft et travlt forår, hvor vi har besøgt en lang række aktører på det danske marked for erhvervsobligationer. Her har vi præsenteret vores nye services og det nye koncept, og har allerede fået vores første kunde. Jeg ser meget frem til at tage del i og understøtte den spændende udvikling på markedet for erhvervsobligationer," siger han.

Jacob Arenander er uddannet cand. jur., og han har tidligere været ansat i NASDAQ OMX med base i Stockholm og London, hvor han varetog opgaver inden for ledelse og forretningsudvikling.

Nyt selskab skal booste markedet for erhvervsobligationer  

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs