FinansWatch

Citatbarometer: Anders Dam blander sig i toppen

Ganske usædvanligt har Jyske Banks øverste chef været en af de absolut mest omtalte personer i den finansielle sektor over den seneste måned.

Typisk domineres toppen af Infomedias citatindeks på FinansWatch af økonomer fra de største banker. Sådan er det også over de seneste 30 dage, men Anders Dam fra Jyske Bank ligger lige i hælene på de to mest citerede økonomer.

Jyske Banks fortløbende tvist med Totalkredit og Nykredit kan formentlig forklare en del af de mange omtaler. Anders Dam har desuden præsenteret en fyringsrunde i banken, som også genererede en del omtale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs