FinansWatch

Totalkredit: Sponsorat skal tænkes i nye baner

Totalkredits fornyede sponsorat af håndboldherrerne skal gerne præges af nye tanker, der skal gavne håndbolden, Totalkredit og deres samarbejdspartnere.

Totalkredit forlængede tidligere i dag hovedsponsoratet af de danske håndboldherrer med yderligere to år. Direktør i totalkredit, Troels Bülow-Olsen, ønsker at tænke udvikle samarbejdet.  

”Vi skal prøve at se, om vi kan få tænkt nogle nye tanker og få gjort mere ud af det her, uden at betale flere penge,” siger han til FinansWatch.

Hvad de nye baner helt konkret er, ønsker han ikke at byde ind med endnu. Som eksempel peger han dog på, at Sydbank for et par dage siden offentliggjorde, at de går ind og støtter landets håndboldskoler. Fællesskabet skal tænke tanker, de ikke har tænkt i dag, mener han.

Har fået maksimal eksponering

Hvad er grunden til, at I vælger at forlænge?

”Sponsoratet har været med til at samle vores samarbejdspartnere, og så har vi vel fået maksimal eksponering ud af det samarbejde, vi har med Dansk Håndbold Forbund. Så eksponeringen af Totalkredit, eksponering af fællesskabet og at prøve at videreudvikle sponsoratet, er grundene til, at vi forlænger,” siger han

Når Totalkredits produkter sælges, sker det ikke direkte igennem Totalkredit, men via samarbejdspartnere. Alligevel er det vigtigt, at kunderne ved, hvem de er.

”Kunden skal kende os og vide, at vi er sympatiske og ordentlige. Håndboldherrerne udstråler også, at de er ordentlige, de går til den, og de kommer fra de lokale samfund, hvor også pengeinstitutterne er til stede. Derfor er det et godt match,” siger Troels Bülow-Olsen

Ved de seneste to slutrunder har håndboldherrerne præsteret at komme til finalen, hvor de desværre begge gange er løbet ind i store nederlag.

Der er gået lidt gummiarm i de sidste par finaler. Er det noget, I har haft med i overvejelserne før forlængelsen?

”Nej, det vil jeg ikke sige. Langt hen ad vejen har de givet os danskere en god håndboldoplevelse. Det første år, vi var med, overraskede de alle og vandt guld i Serbien, selvom de var dømt ude. Vi er meget glade for de flotte præstationer, holdet har leveret. Måske er der gået en smule gummiarm i de seneste to finaler, men jeg håber da, at Gudmundur og holdet kan levere to guldmedaljer til os ved det kommende VM og EM," siger han og fortsætter:

"Og så håber jeg, at alle vi danskere vil sidde foran tv’et og synes, at det er sjovt at følge med i det, de fantastiske drenge laver,” siger Troels Bülow-Olsen.

Totalkredit forlænger med håndboldherrerne

Totalkredit: Derfor får kunderne et værdibevis på 5.000 kr.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs