FinansWatch

Sparinvest tager livtag med gammel ejerstruktur

Investeringsforeningerne under Sparinvest har efter meget langt tilløb sat gang i salget af aktierne i administrationsselskabet.

Det er næsten to og et halvt år siden, at bestyrelsen hos investeringsforeningen Sparinvest, altså den bestyrelse, der repræsenterer investorerne, lagde op til, at man ville kigge nærmere på ejerstrukturen, som har været lidt speciel hos kapitalforvalteren.

Efter det man vist godt kan kalde moden overvejelse, har man nu sat gang i en salgsproces af aktierne i Sparinvest Holding, det administrationsselskab der forvalter pengene på vegne af diverse investeringsforeninger i Sparinvest-systemet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs