FinansWatch

»Det har været nogle hårde år«

Efter flere år med underskud og faldende medlemstal ser man i Dansk Aktionærforening optimistisk på fremtiden – bl.a. fordi private investorer får større indflydelse.

Foto: Marcus Trappaud Bjørn - POLFOTO

Optimismen bobler i Dansk Aktionærforenings kontor på Amagertorv i den indre del af København. Foreningen kom ud af 2013 med det bedste regnskab i 10 år.

»Vi har været igennem en voldsom turnaround. 2012 var et rigtig dårligt år for os, og årene inden har også været rigtig dårlige, så vi har skullet konsolidere os og arbejde på at finde en struktur, der virker. Det synes vi, at vi har fundet. Under krisen valgte vi ikke at skære nogen af vores aktiviteter fra, men i stedet drosle lidt ned og reducere lidt i vores medarbejderstab. Det har været nogle hårde år. Både for vores ansatte og for de frivillige, men jeg synes, at vi er kommet meget flot igennem krisen,« siger Niels Mengel, der er bestyrelsesformand i Dansk Aktionærforening.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs