FinansWatch

Bankerne vil ud af skammekrogen og ind i skolerne

Er bankerne stadig the bad guys – ja lød det klare svar fra deltagerne på Folkemødet. Nu går arbejdsgivere og -tagere sammen for at bryde ud.

Foto: Finansrådet

Finansrådet og Finansforbundet går nu sammen i en koordineret charmeoffensiv for at få sektoren ud af skammekrogen og gøre deres hoser grønne over for hr. og fru Danmark. En ny folder, der beskriver sektorens fortrinligheder, blev delt ud på Folkemødet, men alligevel var der ved en afstemning blandt publikum til en debat om emnet i finansteltet på solkemødet nærmest rørende enighed om, at når man taler generelt om banker, så er det ikke positivt.

Både Finansrådet og Finansforbundet kæmpede dog deres sag ved debatten, og budskabet om, at den finansielle sektor også bidrager positivt til samfundet, og gerne f.eks. vil undervise skolebørn i pengesager, blev da også modtaget positivt – om end med nogle forbehold af de politikere, som sektoren havde samlet til debatten fredag eftermiddag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs