FinansWatch

Internationalt: Milliardbøde skaber splid i BNP

I BNP Paribas er der pres på bestyrelsesformanden for at træde tilbage, og Deutsche Banks aktiesalg bliver forsinket. Her er det internationale overblik.

Foto: Colourbox

Milliardbøde skaber splid i BNP

BNP Parbias står til at få en milliardbøde for at bryde amerikanske sanktioner. Det har internt fået flere til at stille spørgsmålstegn ved, om bestyrelsesformanden og nogle af bankens direktører bør trække sig fra deres poster, skriver Wall Street Journal.

 

Deutsche Banks aktiesalg bliver forsinket

Deutsche Banks planer om at sælge aktier for 8 mia. euro er blevet sat på pause. Bankens største aktionær, Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabor Al-Thani fra Qatar, har allerede indbetalt 1,75 mia. dollar for de nye aktier, men retten i Tyskland har forsinket processen, hvor købet bliver registreret i aktionærregistret, skriver Reuters.

http://www.reuters.com/article/2014/06/05/us-deutsche-bank-capital-idUSKBN0EF2I420140605

 

ING vil sælge ud af forsikringsenhed

ING Groep har planer om at sælge aktier i sin europæiske forsikringsenhed, NN Group, så selskabet reducerer sit ejerskab med omtrent 50 procent, skriver Bloomberg News. ING vil sælge aktierne i en børsnotering af selskabet.

 

Amerikanske aktier er på rekordhøjt niveau

De amerikanske aktieindeks bliver ved med at slå den ene rekord efter den anden, og for eksempel har det toneangivende S&P 500 flere gange nået sit højeste niveau nogensinde i løbet af de seneste uger, skriver Reuters. Eksperter er dog bekymrede for udviklingen, fordi den ikke stemmer overens med en tilsvarende bedring i den amerikanske økonomi.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs