FinansWatch

Danske-app viser forbrugere direkte til kasseapparatet

En opdatering af Mobile Pay oplister virksomheder tilmeldt betalingsordningen på nyt danmarkskort. 800 danske virksomheder tager nu imod mobilbetaling fra Danske Bank.

Danske Banks betalings-app, Mobile Pay, kan fra i dag vise brugerne den korteste vej til, hvor de kan bruge deres penge.

En opdatering af appen betyder, at alle virksomheder, der accepterer Mobile Pay og vil skilte med det, bliver plottet ind på et danmarkskort, og forbrugerne kan få rutevejledning direkte til kassen.

Mobile Pay trak i den nålestribede habit og blev åbnet som gangbar valuta for erhvervslivet tilbage i februar, og indtil videre har små 800 virksomheder tilmeldt sig ordningen.

Danske Bank-app kan blive forbudt

Indtil nu har de 1,2 mio. brugere af Mobile Pay kunne se erhvervsdrivende og butikker tilmeldt betalingsordningen inden for en kilometers afstand, men nu bliver hele listen kortlagt. Virksomheder beslutter selv, om de vil optræde på kortet, og det gør mere end 200 i øjeblikket.

Listen omfatter erhvervsdrivende lige fra tandlæger, psykologer og advokater til cafeer, butikker og køreskoler.

Produktudviklingen bliver lanceret en god måned efter, at appen vandt en række priser ved det såkaldte Danish Internet Awards.

Prisregn over Danske-app

Kunder foretrækker banken i lommen

Bankdata vil hale ind på Danske

Swipp åbner for erhvervsbetaling

Danske Bank: MobilePay overgår vores vildeste forventninger

Rapport: Cyberangreb mod finanssektoren i markant stigning 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs