FinansWatch

Søren Dal Thomsen: Job passer som hånd i handske

Topchef i AP Pension, Søren Dal Thomsen, er meget glad for den kultur, der er i AP Pension. Han ønsker at være i selskabet, så længe de vil have ham, siger han til Børsen.

Selvom AP Pension er inde i en stor udvikling, så formår selskabet stadig at holde en stærk familiær ånd. Det siger topchef Søren Dal Thomsen til Børsen. Han betegner hans job i AP Pension som en handske, der bare passer og ønsker at være der i mange år.

”Jeg skal være chef i AP Pension, så længe de vil have mig Jeg er utroligt glad for den kultur, der er i AP Pension, og tror egentlig, mit trick er, at jeg er kommet ind det rigtige sted,” siger Søren Dal Thomsen til Børsen.

I 1990 var AP Pension tæt på en fusion med Unibank, Nykredit og Tryg, men det blev stoppet af kunderne i AP Pension, der blandt andet lagde vægt på selskabets familiefølelse. Den følelse nikker Søren Dal Thomsen genkendende til, og mener, at selskabet står skulder ved skulder og gerne tager en kugle for hinanden.

Søren Dal Andersen arbejdede i AP Pension fra 2001 til 2004, og han kom tilbage til selskabet i 2006 efter et par år i Sampension. 

Væksten fortsætter i AP Pension

AP Pension får påtale af Finanstilsynet for omvalg

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs