FinansWatch

Lille dansk digital pengepung kæmper mod giganterne

Et lille selskab på Islands Brygge i København har taget kampen op mod de store aktører om en digital pengepung til det kontantløse samfund, der er på vej. Men slaget er hårdt.

I stuelejlighedens store køkken på Islands Brygge i den nordlige del af Amager sidder en halv snes medarbejdere. Stilen er afslappet - der er ikke mange jakkesæt, og i luften hænger den umiskendelige, særegne frokostduft, mikset af alt godt fra grønthandleren over lune frikadeller til kold spegepølse, leverpostej, ost og æg.

Kun få er over fyrre. To fyre er faldet i snak ved vinduet, og hvis det ikke var for sproget, kunne det ligne enhver anden kantine i et mindre dansk firma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs