FinansWatch

TryghedsGruppen åbner døren på klem

Første pressemøde efter møde i TryghedsGruppens repræsentantskab.

Der ligger værdier for 33 mia. kr. i kassen. Et kvalificeret flertal på tre fjerdedele af de 70 repræsentanter i TryghedsGruppens repræsentantskab kunne sidste torsdag have besluttet at knalde sparebøssen. Resultatet ville være blevet et stærkt forbedret afkast af pensionsopsparingen hos kunderne i Nordea Liv & Pension samt en check på i omegnen af 20.000 kr. i postkassen hos samtlige forsikringskunder hos Tryg. Eller de kunne, som det blev tilfældet i sidste uge og på de forrige repræsentantskaber, bakke op om årlige udlodninger for omkring en halv mia. kr. til hjertestartere, livreddere og andre tryghedsskabende investeringer.

Hidtil har debatterne på de to årlige repræsentantskabsmøder været indhyllet i mørke. Men i sidste uge tog TryghedsGruppens ledelse anført af den tidligere FLS-chef Jørgen Huno Rasmussen et skridt mod at kaste yderligere lys over landskabet ved at indkalde til det første pressemøde nogensinde som opfølgning på et repræsentantskabsmøde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs