FinansWatch

Danske Bank vælger løsning til lean-program

Danske Bank har valgt Software AG’s løsning til etablering af et af Nordens største lean-programmer.

Som et led i at mindske omkostningerne og blive mere effektive er Danske Bank ved at sætte et omfattende lean-program i søen. Til at understøtte dette, har banken valgt at gøre brug af virksomheden Software AG’s løsning på området. Det skriver Software AG i en pressemeddelelse.

Virksomheden skal hjælpe Danske Bank med at dokumentere, strukturere og analysere forretningsprocesser, så banken kan opnå effektiviseringsmålsætningerne.  

”Det er en fornøjelse at kunne præsentere Danske Bank som kunde og at hjælpe banken med at opnå en højere effektivitet. Vi er vældig stolte over vores nyligt lancerede ARIS 9-løsning, der har kraftfulde værktøjer til analyse og samarbejde. ARIS er udviklet sammen med vore kunder, og Danske Bank gør her en investering i fremtiden,” siger Jesper Sørensen, dansk chef i Software AG, i pressemeddelelsen.

Hos Danske Bank er man sikre på, at Software AG tilbyder en løsning, der er den rette, for at opnå bankens målsætninger.

”Vi arbejder hele tiden med at optimere og forenkle vores processer, så vi kan forbedre vores kundeservice. Derfor har vi søsat et af Nordens største lean-programmer. Et værktøj til at kunne dokumentere vores processer, med mulighed for analyse, samarbejde og kommunikation, var et naturligt næste skridt for os. ARIS er et stærkt brand, og med tanke på den omfattende kundebase i Danmark og det øvrige Norden, som allerede deler information og samarbejder, var ARIS det rette valg for os,” siger Peter Wonder, Head of Group Services i Danske Bank.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs