FinansWatch

Danske skal håndtere Trygs investeringer

Tryg vælger fortsat selv sine investeringer, men fremover skal de adminstreres af Danske Bank, som står for alt det tekniske.

Det at investere bliver pålagt stadig større krav til compliance, risikostyring og andet administration. Det udliciterer Tryg nu til Danske Bank, skriver Berlingske.

Tryg vil i fremtiden fortsat selv stå for at udvælge investeringerne, men det er Danske Bank, som køber aktiverne og sørger for at det praktiske.

"Tryg er den første kunde, og vi har i første omgang udviklet denne service kun til Tryg, men vi forventer at få andre kunder. Det er et strategisk indsatsområde for os, og for at det skal være rentabelt, skal der flere kunder på end bare en enkelt. Ideen er, at det er et forretningsområde, der kan stå på egne ben. Det er bygget på en måde, så det er skalérbart, hvis der kommer flere kunder," siger Stig Tørnes, chef for Business Development & Support i Corporates & Institutions i Danske Bank til Berlingske.

 

 

 

 

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs