FinansWatch

Centralbanker kritiseres for deres pengepolitik

Den globale gæld er vokset eksplosivt under krisen, viser nye data.

Mario Draghi, Mark, Carney, Haruhiko Kuroda og Janet Yellen mener, at de gør det eneste rigtige: Giver retningslinjer for pengepolitikken et pænt stykke ind i fremtiden.

Hensigten er, mener beslutningstagerne i Den Europæiske Centralbank (ECB), Bank of England, Bank of Japan og Federal Reserve Bank, at centralbankerne på vejen ud af krisen ikke skal byde på uventede overraskelser, men tværtimod bidrage til en forudsigelighed, der bl.a. skal gøre det mere tillidvækkende for erhvervslivet at sætte gang i investeringerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs