FinansWatch

Flere børsmæglere tiltalt for fusk med LIBOR-renter

Det britiske bagmandspoliti, Serious Fraud Office, vil ifølge Financial Times tiltale yderligere seks børsmæglere for at have manipuleret med LIBOR-renterne.

Den britiske anklagemyndighed har på nuværende tidspunkt rejst tiltale mod tre børsmæglere for at have manipuleret med LIBOR-renterne, herunder en tidligere børsmægler hos UBS og Citigroup, Tom Hayes, der beskæftigede sig med handel med yen-relaterede derivater. Også to handlere fra RP Martin er tiltalt. De tre handleres sag vil blive behandlet af domstolene i september og januar 2015.

Ifølge Financial Times vil yderligere seks børsmæglere i slutningen af denne måned blive tiltalt for LIBOR-manipulation. Børsmæglerne vil ifølge avisens oplysninger blive tiltalt for at have samarbejdet med Tom Hayes om at manipulere med yen-markedet for LIBOR-renter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs