FinansWatch

Konstitueret DFL-formand: Vi viste afgående formand respekt

Mette Bergmanns stop som formand for fagforeningen DFL sker midt i de afgørende overenskomstforhandlinger. Konstitueret formand, Lone Clausen, mener, at hovedbestyrelsen viste Mette Bergmann respekt ved at melde ud om en modkandidat til formandsposten allerede nu.

Det har været en turbolent tid i fagforeningen DFL. Midt i overenskomstforhandlingernes afgørende fase valgte daværende landsformand Mette Bergmann at fratræde sin stilling, da en modkandidat til formandsposten havde meldt sig til landsmødet i maj.

DFL’s bestyrelse valgte at melde modkandidaturet til formandsposten ud allerede den 6. februar, og det er der ifølge den konstituerede landsformand, Lone Clausen, en god grund til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs