FinansWatch

Regnskab: ATP lander bundlinje på 11,6 mia. kr.

Den nye direktør Carsten Stendevad erklærer sig utrolig tilfreds med resultatet i 2013. ATP's reserver forøget fra 84 til 93 mia. kr. (Opdateres)

ATP-koncernen opnåede et resultat på 11,6 mia. kr. og udloddede bonus på 2,5 mia.kr. til nuværende pensionister. Selskabets investeringsforretning leverede desuden et resultat på 12,2 mia. kr. svarende til en forrentning af bonuspotentialet på 14,5 pct, Med årets resultat øges ATP’s reserver fra 84 mia. kr. til 93 mia. kr.

”2013 var et godt år for ATP’s medlemmer. Vi forhøjede pensionen for de nuværende pensionister, og vi skabte et fint afkast i vores investeringsforretning. Vi er meget tilfredse,” siger ATP’s direktør Carsten Stendevad.

Alle ATP’s fem risikoklasser gav et positivt resultat, og især investeringerne i børsnoterede danske aktier bidrog markant til årets resultat med et afkast på 6,5 mia. kr. svarende til 52 pct.

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs