FinansWatch

Den pessimistiske storinvestor

Centralbankerne har pumpet aktiekurserne i vejret, men den ekspansive pengepolitik vil ende katastrofalt, lyder det fra den amerikanske investor Jim Rogers.

Det regner. På fliserne udenfor danner vandet små pytter, som himlen kan spejle sig i. Gråt i gråt. Men vejret kunne næsten ikke have været mere passende i forhold til den opfattelse af verden, som den amerikanske investor Jim Rogers har.

Det skulle da lige have været, hvis der var en orkan på vej. For Jim Rogers er på mange måder ekstrem. I modsætning til mange andre økonomer forventer han, at vi står over for en krise, der bliver værre end finanskrisen. Kodeordet til hans pessimistiske syn på verden er gæld.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs