FinansWatch

Nytårsquiz 2013: EKF-medarbejder løber med sejren

Tre deltagere ramte 11 rigtige svar, så Nytårsquiz’en på FinansWatch måtte ud i en tie-break, hvor risiko- og compliance-medarbejder fra Eksportkreditfonden viste sig skarpest.

Foto: Colourbox

Ganske symptomatisk for den danske finanssektor i årene efter finanskrisen endte det med, at Nytårsquiz’en 2013 hos FinansWatch skulle afgøres på et spørgsmål om, hvor mange pengeinstitutter der ville være i Danmark ved årets udgang 2013.

Her var det rigtige svar 89 institutter i alt, og med sit svar på 93 kom Michael Nyhus Andreasen tættest på og løb dermed med sejren. En sejr, der præmieres med seks flasker vin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs