FinansWatch

Britisk kviklånsudbyder i brædderne efter polsk bøde

Britiske International Personal Finance, der lever af at tilbyde små hurtige lån uden sikkerhed, falder for anden handelsdag i træk igennem på børsen i Londonfredag.

Baggrunden for tilbagetoget er, at selskabets polske afdeling har fået en bøde på omkring 2,4 mio. pund (17,9 mio. kr.) på grund af ikke retvisende udregninger

vedrørende udgifter forbundet med lån hos International Personal Finance. Det skriver Bloomberg News.

Aktien falder med 16,2 pct. i fredagens handel og er dermed suveræn bundprop i Stoxx 600-indekset. Faldet følger endda i hælene på et dyk på hele 12,1 pct. i

tirsdagens handel.

Finanshuset Numis har efter bøden taget sin anbefaling - "hold" - af det britiske selskab under overvejelse på grund af eventuelle følgevirkninger.

 

 

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs