FinansWatch

Bankdirektør sendte varm luft til Stine Bosse

Der blev taget utraditionelle metoder i brug for at overbevise Stine Bosse om, hvilken bank, der skulle børsnotere Tryg. Det beretter den daværende Tryg-chef i ny bog.

Foto: Larsen Stine

Kontrol med kompetencerne i toppen af landets finansvirksomheder er vigtigere end mikroregulering af tal og tabeller. En kamp om tal, som myndighederne alligevel ikke kan vinde. Det fastslår tidligere Tryg-chef og nuværende bestyrelsesmedlem i både danske og internationale virksomheder Stine Bosse i en ny bog om ledelse, der udkom onsdag.

I ”Bossen – om balance i ledelse” fortæller hun også om de krumspring, der blev lavet for sikre sig opgaven som banken, der skulle introducere Tryg på børsen.

”I pakken var der lyserøde luftposer, og inderst lå et kort, hvorpå afsenderen gav udtryk for sit ønske om at blive inviteret til møde. Det blev han ikke. I ordets bogstaveligste forstand var det ren varm luft, han havde sendt. Man kunne nok forvente sig noget mere seriøsitet fra en højt gageret bankdirektør,” skriver Stine Bosse blandt andet.

Læs uddrag af bogen her. Banker og kulminer

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs