FinansWatch

Østjydsk: Ny direktør skal rydde op i svagt dokumenteret låneområde

Der er rod i dokumentationen på udlånsfronten i Østjydsk Bank, der nu har sat den kommende adm. direktør til at gøre hovedrent.

Alt åndede ro i Østjydsk Bank, da man aflagde regnskab for tredje kvartal og kunne præstere et lille men solidt overskud. Et kvartal senere afslørede en gennemgang af bankens udlånsbog et behov for noget nær en femdobling af nedskrivningerne for2012 fra 76 til 364 mio. kr. - og i går understregede både en note i bankens regnskab og supplerende oplysninger fra revisorerne, at banken har rod i udlånet.

Samtidig annoncerede Østjydsk Bank, at man i løbet af året skifter direktør - og at den nye mand på topposten allerede fra i dag skal arbejde målrettet med at rydde op på kreditområdet. For det er simpelthen for uigennemskueligt og utilfredstillende som det er nu, lyder det fra bankens bestyrelsesformand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs