Medie: Credit Suisse rammes af restriktioner i flere store banker

Nye forskelligartede restriktioner i mindst fire større banker har ifølge Reuters ramt Credit Suisse.
Foto: Denis Balibouse
Foto: Denis Balibouse
Af Marketwire

Credit Suisse er ramt af nye restriktioner i mindst fire større banker, heriblandt franske Société Générale og tyske Deutsche Bank.

Det skriver Reuters, der har sine oplysninger fra fem anonyme kilder.

Restriktionerne er forskelligartede og kommer ifølge Reuters, efter at den schweiziske centralbank torsdag kastede en redningskrans og gav tilsagn om lån på op til 50 mia. schweizerfranc.

I Société Générale har banken fastholdt sine positioner med Credit Suisse, som modpart, efter at have skruet ned i de seneste uger. Men positionerne øges ikke, oplyser kilder til Reuters.

I Deutsche Bank er værdien af værdipapirer udstedt af Credit Suisse, for eksempel obligationer, blevet ekstra reduceret, således at kunder vil kunne låne mindre, når de stiller Credit Suisse-papirerne som sikkerhed. Det oplyser en formueforvalter til Reuters.

I britiske HSBC er man i følge Reuters i øvrigt i færd med at få overblik over sine lån, hvor der ligger værdipapirer udstedt af Credit Suisse som sikkerhed.

Også et par andre unavngivne banker melder ifølge Reuters, at de har ændret rutiner i bankforretninger med Credit Suisse.

Hverken Société Générale, Deutsche Bank eller HSBC har ønsket at kommentere oplysningerne.

Credit Suisse falder fredag aften næsten 8 pct. på børsen i New York.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også