FinansWatch

Pensionister har udsigt til slankere pengepung: "Hvis man synes, at 2022 var lidt anstrengende, så bliver 2023 mindst lige så hårdt"

Der er ingen grund til at ånde lettet op for landets pensionsopsparere, bare fordi nytåret snart nærmer sig, og vi kan starte på et frisk år. For 2023 tegner til at blive lige så hårdt. Mange pensionister må endda se i øjnene, at udbetalingerne bliver mindre til at betale de stigende priser på smør, varme og brændstof.

Landets pensionister risikerer at have færre penge til at betale for fitness-abonnementet til næste år. | Foto: Finn Frandsen

Mange af landets pensionister må indstille sig på, at smørret skal skrabes, at cyklen er et udmærket transportmiddel, og at det uldne undertøj er et godt alternativ til en termostat skruet op på max.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs