FinansWatch

Direktør i Maj Invest napper ny bestyrelsespost

Grundlægger og adm. direktør i investeringsforeningen Maj Invest, Jeppe Christiansen, har fået en ny bestyrelsespost.

Jeppe Christiansen, adm. direktør i Maj Invest, napper nok en bestyrelsespost. | Foto: PR / Novo Nordisk

Det familieejede selskab United Shipping and Trading Company (USTC), der bl.a. beskæftiger sig med olie og shipping, får grundlægger og adm. direktør i Maj Invest, Jeppe Christiansen ind i bestyrelsen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Torben Østergaard-Nielsen, som er grundlægger af USTC, har siden foråret været arbejdende bestyrelsesformand i selskabet. Posten som adm. direktør har han overladt til sin ene datter Nina Østergaard Borris, mens hans anden datter Mia Østergaard Rechnitzer er blevet Head of Corporate Governance.

Fremadrettet kommer bestyrelsen til at bestå af formand Torben Østergaard-Nielsen, næstformand Klaus Nyborg samt Nina Østergaard Borris, Mia Østergaard Rechnitzer, Peter Appel og Jeppe Christiansen.

Udover USTC har Jeppe Christiansen blandt andet bestyrelsesposter i Novo Nordisk A/S, Haldor Topsøe og Kirkbi.

Maj Invest-direktør kalder finansiel særskat et unormalt retsprincip

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs