FinansWatch

Lunars vingeskudte opkøbsplaner lægger dæmper på væksten hos norsk opkøbsmål

Instabank er endnu ikke blevet købt af Lunar, efter parterne fortalte omverden om en aftale i marts, og siden har der lydt mere og mere dystre meldinger. Den uafklarede situation har lagt bånd på Instabank, lyder det i halvårsregnskab fra den norske bank.

Luar meddelte i marts, at det danske selskab var blevet enige med Instabank om et køb af den norske bank. | Foto: PR/Lunar Bank

Lunars køb af norske Instabank er ikke gået så glat, som parterne havde håbet på. Og det påvirker Instabank i negativ retning, skriver Børsen Pro Finans med henvisning til bankens halvårsregnskab torsdag.

Det var i marts, at Lunars planer om at købe Instabank blev meldt ud. I maj kom det så frem, at tilsynsmyndighederne havde sat en foreløbig stopper for opkøbet, og at Lunar var på udkig efter frisk kapital. I juni meddelte Lunar, at banken havde vanskeligheder med at rejse den nødvendige kapital. Og i sidste uge blev sprogbrugen skærpet, da ordet ”usandsynligt” blev sat på Lunars forsøg på at hente de penge, der skal til for at gennemføre købet af Instabank. Det skete i en børsmeddelelse fra Instabank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs