FinansWatch

Administration og kontrol udfordrer arbejdsglæden hos en af Europas bedste arbejdspladser

Administration og kontrol af kunder er blandt de opgaver, der kan udfordre arbejdsglæden hos de ansatte i Middelfart Sparekasse, der ellers gang på gang scorer topkarakterer i undersøgelser af medarbejdertilfredshed.

Martin Baltser er adm. direktør i Middelfart Sparekasse, der gang på gang bliver kåret som en arbejdsplads med tårnhøj arbejdsglæde. | Foto: PR

Bekæmpelse af hvidvask, kundekontrol og flere administrative opgaver er blandt de opgaver, der kan udfordre arbejdsglæden i Middelfart Sparekasse, der ellers gang på gang er blevet kåret som en af landets bedste arbejdspladser, skriver Politiken.

Mediet har en serie artikler sat fokus på arbejdsglæde og er denne gang taget til Middelfart for at undersøge, hvad der gang på gang får medarbejderne til at fortælle om tårnhøj arbejdsglæde og stolthed over at arbejde i det vestfynske pengeinstitut.

Omsorg for hinanden, tillid og involvering af medarbejdere er nogle af de komponenter, der gør arbejdslivet godt, mens kontrol og eksempelvis implementering af MitID kan trække ned.

”Det er utrolig anstrengende for medarbejderne at skulle tjekke deres kunder. Det er blevet en del af det at drive pengeinstitut, men nogle af den nye type arbejdsopgaver kan sagtens udfordre arbejdsglæden,” siger adm. direktør i Middelfart Sparekasse, Martin Baltser, til Politiken.

Middelfart Sparekasse klarer sig bedst på medarbejderimage

To banker med i kåring af Europas bedste arbejdsplads

Ny Middelfart-chef: Jeg skal lave en ny strategi

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs