FinansWatch

En af verdens største kapitalforvaltere tror ikke på global recession

Verden bliver ikke kastet ud i recession, og hvis recessionen alligevel kommer, bliver den mild, lyder det fra en af verdens største kapitalforvaltere.

Der kommer højest en mild recession, lyder en forudsigelse fra Nuveen. | Foto: SPENCER PLATT/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Chefstrateg Brian Nick fra en af verdens største kapitalforvaltere, Nuveen, tror ikke, at verden er på vej i recession. Og hvis recessionen alligevel kommer, bliver den mild og vil lede os hen til en normal økonomi, siger han til erhvervsmediet Finans.

”Jeg tror ikke, at det bliver i år. Nok heller ikke i første halvdel af næste år. Men måske er vi 18-24 måneder væk fra at have en økonomi, der ser mere normal ud, hvor udbud og efterspørgsel på tværs af de områder, som har været ude af balance, er på vej ind i balance.”

Analysen var anderledes dyster, da FinansWatch foretog en rundringning til en række pengeinstitutter for nyligt. Her udtalte en række topchefer, at de er bekymrede for udsigten til langvarig recession.

Danske Bank: Stigning i antal konkurser er stilhed før storm

Feds Bullard: Tror ikke på recession trods renteløft

Fed-chef: Løft på 75 basispoint uden langvarig skade en mulighed


Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs